Reconstructie De Schouw

Het asfalt van De Schouw is aan vervanging toe. Daarom voert Aannemingsmaatschappij Van Gelder in opdracht van de gemeente Nissewaard groot onderhoud uit vanaf begin augustus 2020.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze werkzaamheden wordt onder andere het asfalt vervangen, worden inritten gemaakt en parkeervakken opnieuw bestraat. Aan de inrichting van de weg veranderd nagenoeg niets.

De werkzaamheden hebben onder andere gevolgen voor de bereikbaarheid van de wijk en voorzieningen (winkels, scholen, enz.), parkeren, reistijden en buslijn 87. Het werk wordt uitgevoerd in meerdere fasen, om de overlast te beperken. Wij informeren u hierbij over onze werkzaamheden, afsluitingen, omleidingen en te verwachten hinder. Tijdens de werkzaamheden wordt u door middel van borden, lichtkarren en door verkeersregelaars geïnformeerd en omgeleid.

Planning

  • De werkzaamheden ter plaatse van De Schouw starten op 10 augustus en worden naar verwachting 2 oktober 2020 afgerond

  • Van 9 tot en met 21 september is doorgaand verkeer over De Schouw niet mogelijk. U wordt met borden omgeleid (beide weekenden wel open)

  • In de nacht van 22 op 23 september is doorgaand verkeer over De Schouw niet mogelijk. U wordt met borden omgeleid.

  • In de avond/ nacht van 23 op 24 september, tussen 21:00 en 06:00 uur, wordt De Schouw volledig afgesloten! Wanneer u deze nacht de wijk in of uit wilt dient u voorafgaand aan de afsluiting uw auto buiten het projectgebied te parkeren.

  • Buslijn 87 wordt van 31 augustus tot en met 2 oktober omgeleid via De Landmeter. Hier wordt een tijdelijke halte ingericht, voor de dienstregeling zie ebs-ov.nl

Bewonersbrieven

Heeft u vragen?

Bij vragen of opmerkingen kunt u de omgevingsmanager van Aannemingsmaatschappij Van Gelder benaderen, Erik van Herk via telefoonnummer 06 46 09 58 17 (bereikbaar op werkdagen van 7.30 tot 17.30 uur) of per mail via nissewaard@vangelder.com.

Voor vragen gedurende uit te voeren nachtwerk kunt u contact opnemen met de projectbegeleider van de gemeente Nissewaard, de heer Wil Hörnemann, telefoonnummer: 06 13 67 03 24.