Reconstructie Eikenlaan, Beukenlaan, Iepenlaan

De Eikenlaan, Beukenlaan en Iepenlaan in de wijk Groenewoud in Spijkenisse worden gereconstrueerd. De werkzaamheden voor het project starten begin 2019. Het werk wordt in meerdere fasen uitgevoerd. Voor aanvang van iedere fase informeert aannemer KWS de bewoners met een informatiebrief. De doorlooptijd van dit project bedraagt 12 maanden.

Plangebied Eikenlaan

[bekijk grote afbeelding]

Wat gaan we doen?

Uit de gemeentelijke weginspectie is naar voren gekomen dat de Eikenlaan, Beukenlaan en Iepenlaan toe zijn aan een grote reconstructie. Deze lanen zijn toe aan een grote herinrichting waardoor de sfeer in de wijk opknapt en de verkeersveiligheid toeneemt. Het plangebied bestaat uit de hele Eikenlaan, Beukenlaan en Iepenlaan. De nieuwe inrichting kunt u hieronder bekijken.

Planning

De werkzaamheden starten eind januari 2019 aan de Eikenlaan en de oplevering staat gepland voor februari 2020.  Het werk wordt  in meerdere fasen uitgevoerd. Voor aanvang van iedere fase informeert aannemer KWS de bewoners met een brief. In het faseringsplan ziet u wanneer uw straat aan de beurt is.

Bewonersbrieven

Hieronder vindt u de bewonersbrieven.

Meer weten of vragen?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden of de planning? Aannemer KWS is het eerste aanspreekpunt voor bewoners tijdens de uitvoering. Zij zijn dagelijks op locatie aanwezig voor uw vragen of klachten. U bent ook elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 welkom op het spreekuur in de keet aan de Eikenlaan. Deze staat op de parkeerplaats tegenover de Mgr. Bekkerschool. U kunt ook mailen via Eikenlaan@kws.nl. Voor gemeentelijke zaken kunt u terecht bij Dhr. Nicolai van der Val via 0181 - 696969.

Download de KWS app

Voor actuele informatie en updates van de werkzaamheden kunt u de KWS app (IOS of ANDROID) downloaden (zie ook de QR-codes hieronder). Zoek op project ‘Herinrichting Eikenlaan e.o.’ en vink deze aan als favoriet door op het sterretje te klikken.

IOS IOS
ANDROID ANDROID