Reconstructie Jacob Catsstraat

De Jacob Catsstraat in de wijk Schiekamp wordt gereconstrueerd. De werkzaamheden voor het project zijn op 5 februari 2018 gestart. Het werk wordt in fasen uitgevoerd. Voor aanvang van iedere fase informeert aannemer Kraaijeveld de bewoners met een brief. Volgens planning wordt het project april 2019 opgeleverd.

Overzicht

[bekijk grote afbeelding]

Wat gaan we doen?

In 2015 bleek uit de gemeentelijke weginspectie dat de huidige bestrating van de Jacob Catsstraat en omgeving toe is aan vervanging. Vanuit de rioolinspectie bleek ook dat de riolering in het plangebied grotendeels vervangen moet worden. Daarom heeft de gemeente besloten om de riolering en de bestrating integraal en duurzaam op te pakken. Ook het groen, de verlichting en de speelmogelijkheden worden tegelijk aangepakt. NUTS voorzieningen worden opgepakt door de NUTS bedrijven. Het plangebied bestaat uit Jacob Catsstraat, P.C. Hooftstraat, Westersingel, Willem Kloosstraat, Boutenstraat, A.M. de Jongstraat en de Beetstraat. In het definitief ontwerp kun je de nieuwe inrichting bekijken.

1.967 kB
Definitief ontwerp

Planning

De werkzaamheden zijn op 5 februari gestart en het project wordt april 2019 opgeleverd. Het werk wordt in fasen uitgevoerd. Voor aanvang van iedere fase informeert aannemer Kraaijeveld de bewoners met een brief. In het overzicht ziet u wanneer welke locaties aan de beurt zijn.

1.537 kB
Overzicht fasering

Bewonersbrieven

Meer weten of vragen?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden of de planning? Aannemer Kraaijeveld is het eerste aanspreekpunt voor bewoners tijdens de uitvoering. De bouwplaatsmanager is 4 dagen per week op locatie beschikbaar voor uw vragen of klachten. U kunt hem aanspreken op locatie, mailen via Kraaijeveldomgeving@gmail.com of bellen via 06 - 30993330. U kunt iedere donderdag tussen 13:00-14:00 uur langskomen voor het spreekuur in de keet aan de Schiekampsingel.

Voor gemeentelijke zaken kunt u terecht bij Dhr. Nicolai van der Val via 0181-696969.