Skatepark en Graffitipark Groenewoudlaan

Nissewaard gaat het skatepark aan de Groenewoudlaan geheel vervangen. Alle huidige skate elementen zijn al 25 jaar oud en het ontwerp is niet meer van deze tijd. We gaan voor een geheel nieuwe uitstraling die voor alle doelgroepen als inline skater, BMX-er, skateboarder en stepper te gebruiken zijn. Voor de graffiti-artiesten wordt een apart parkje met lage en hoge wanden naast het nieuwe skatepark gerealiseerd. Hiermee willen we voorkomen dat het skatepark onder de verf komt.

Wat gaan we doen?

Nissewaard gaat het skatepark aan de Groenewoudlaan geheel vervangen. Het bedrijf SkateOn gaat het nieuwe skatepark aanleggen. Dit skatepark wordt geheel van beton met objecten als Vert Quarters, Bowl met poolcoping corners, stair dubble set, spine corner etc. Teveel onderdelen om op te noemen. Ook zitten er unieke nieuwe elementen in zoals bijvoorbeeld een Roll-in/speedbump/quarter gap.

Planning

De werkzaamheden aan het park zijn in volle gang. De contouren van het nieuwe park zijn buiten duidelijk zichtbaar. Half mei wordt gestart met nieuwe inrichting aan de Groenewoudlaan/Iepenlaan. Deze werkzaamheden zijn begin juni gereed waarna het skatepark kan worden opengesteld voor de gebruikers.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de werkzaamheden of de planning? U kunt e-mailen naar de projectleider van Nissewaard, de heer R. van der Ploeg via r.ploeg@nissewaard.nl of bellen naar telefoonnummer 14 0181.