Kavels te koop

Op een aantal zeer mooie plekjes in de wijken Maaswijk en Waterland in Spijkenisse, in Hekelingen en in de Kreken van Nibbeland in Zuidland zijn een aantal kavels te koop. Het zijn ruime percelen op prachtige plekken, sommige gelegen aan het prachtige water Het Kleine Wiel in Waterland, aan de landelijk gelegen Drogendijk in Maaswijk, aan de rand van het dorp Hekelingen of nabij een fraaie waterpartij in de Kreken van Nibbeland. Een unieke kans om een eigen huis te bouwen op een schitterende locatie. Voor meer informatie zie NissewaardWoont.nl

Maaswijk en Waterland

Maaswijk is een prachtige wijk aan de zuidoostkant van Spijkenisse, gelegen aan de polder met het recreatiegebied De Uitwaayer voor de deur. De kavels in de wijk Waterland zijn prachtig gesitueerd tussen de polder en het water. Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving zoals een winkelcentrum, diverse basisscholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. Met het openbaar vervoer bent u binnen een paar minuten in het centrum van Spijkenisse of bij de metro naar Rotterdam, Den Haag of Schiedam.

Heer en Meester

Aan de rand van het landelijke dorp Hekelingen liggen een aantal vrije kavels, onderdeel van het plan Heer & Meester. Dat betekent: Alle voorzieningen van Spijkenisse bij de hand en toch dorps wonen. In het plan Heer & Meester zijn inmiddels zeven villa's gebouwd en er zijn nog kavels van gemiddeld 1.000 m2 te koop. U kunt zelfs een eiland kopen. De kavelpaspoorten garanderen de gewenste ruime opzet.

Kreken en Nibbeland

In polders van Nissewaard zijn in de Kreken van Nibbeland in Zuidland ook een aantal kavels te koop. Alle basisvoorzieningen liggen binnen handbereik, zoals scholen, sportvoorzieningen, winkels voor dagelijks boodschappen en het prachtige recreatiegebied Bernisse. Als u van rust en ruimte houdt, is dit een toplocatie.

Prijs per m2

De prijs per m2 bedraagt € 402,- (exclusief BTW).

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de kavels? Neem contact op met Aafke Nijenhuijzen via telefoon: (0181) 69 67 55.