Tegeltaxi

Helpt u mee om Nissewaard koeler, gezonder en gezelliger te maken? Vergroen dan ook uw tuin! Haal er wat tegels uit en zet er plantjes voor terug. Planten en bloemen zijn namelijk niet alleen mooi en gezellig voor in de tuin; ze zorgen ook voor verkoeling in de zomer en vangen het regenwater beter op als het veel regent.

De Tegeltaxi helpt u met het vergroenen van uw tuin. Wipt u tegels om uw tuin te vergroenen, dan haalt de gemeente als dank én als service uw gewipte tegels op met de Tegeltaxi. Zo wordt het nog makkelijker om Nissewaard een stukje groener te maken.

Aanmelden vóór 18 juli 2024

Op 22 juli 2024 rijdt de Tegeltaxi weer. Haal dus voor een goed begin van de zomer uw tegels uit de tuin en vervang ze voor groen. Meld de tegels vóór 18 juli 2024 aan, dan komt de Tegeltaxi uw tegels op 22 juli 2024 ophalen. Lees voor het aanmelden eerst de voorwaarden.

Een terugblik

Op 31 oktober reed de Tegeltaxi voor het eerst in Nissewaard! 15 inwoners van Nissewaard hebben een tegels uit de tuin gehaald en er groen voor in de plaats gezet. Lees meer