Nissewaard zoekt nieuwe stadsfotograaf

Gemeente Nissewaard zoekt een nieuwe stadsfotograaf. Danny van der Sluijs was de eerste stadsfotograaf van Nissewaard. Na een jaar gaat hij het stokje overdragen. Wordt u zijn opvolger?

Stadsfotograaf

De stadsfotograaf is een ambassadeur van Nissewaard en haar inwoners; hij of zij brengt Nissewaard iedere maand op eigen wijze in beeld. Het is een eretitel waarbij het werk van de stadsfotograaf zichtbaar wordt via de communicatiekanalen van de gemeente Nissewaard en Er Op Uit Nissewaard.

Inschrijven

Wilt u onze nieuwe stadsfotograaf worden? Stuur dan vóór 15 september drie foto’s via WeTransfer naar communicatie@nissewaard.nl o.v.v. Stadsfotograaf. De drie foto’s moeten passen binnen het thema Actief in Nissewaard, waarbij het herkenbaar is dat de foto’s in Nissewaard zijn gemaakt.

Winnaar

De inzendingen worden anoniem beoordeeld door een vakjury, die maximaal drie kandidaten selecteert. Zijn of haar foto’s worden gepubliceerd op de Facebookpagina’s van de gemeente Nissewaard en Er Op Uit Nissewaard. Uit de genomineerden kiest het publiek één winnaar die zich een jaar lang Stadsfotograaf van Nissewaard mag noemen. De winnaar wordt eind september bekend gemaakt. Behalve de eer krijgt hij of zij ook een geldprijs van € 500,-.

Kijk voor de specificaties en voorwaarden op: eropuitnissewaard.nl

sfeerbeeld hand die camera vasthoudt