Renovatie hal stadhuis: Plein Werk en Inkomen verhuist naar stadhuis Nissewaard

Medio september verhuist het Plein Werk en Inkomen, dat nu gevestigd is aan de Uitstraat 8-18, naar het stadhuis aan de Raadhuislaan 106 in Spijkenisse. Het Plein Werk en Inkomen komt in de Jan Broekhuishal op de begane grond, die wordt gerenoveerd. De planning is dat het Plein Werk en Inkomen op 14 september opent in het stadhuis. De openingstijden van het Plein Werk en Inkomen zijn maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur.

De inwoners van Nissewaard en Brielle kunnen na de verbouwing, in het stadhuis terecht voor toeleiding naar werk, intakegesprekken, tijdelijke uitkeringen, schuldhulpverlening of toeleiding naar taalonderwijs. Inwoners kunnen er op afspraak ook terecht voor bijvoorbeeld Wmo-voorzieningen.

Renovatie hal

De verhuizing van het Plein Werk en Inkomen is onderdeel van de renovatie van de Jan Broekhuishal in het stadhuis. De hal wordt in de zomerperiode verbouwd. De Jan Broekhuishal krijgt een nieuwe, frisse en uitnodigende uitstraling. Er komen spreekkamers bij, een lesruimte en een aantal werkplekken. De nieuwe spreekkamers worden direct Corona-proof gemaakt.

Shared Servicecentrum Syntrophos verhuist in het najaar naar de oude locatie van het Plein Werk en Inkomen in de Uitstraat.