Werk aan de woning campagne in Maaswijk en Schenkel

Op vrijdag 15 november start de campagne Werk aan de Woning in Maaswijk en Schenkel. De gemeente Nissewaard werkt samen met het gemeentelijk energieloket, de WoonWijzerWinkel, aan deze campagne om inwoners te informeren over de beste manieren om de eigen woning te verduurzamen. Alle inwoners van Maaswijk en Schenkel hebben een brief ontvangen met informatie over de campagne.

Op vrijdag 15 november en op zaterdag 16 november staat de WoonWijzerWagen in Maaswijk, op het winkelcentrum. Op 15 november staat deze er van 17.00 uur tot 21.00 uur en op 16 november staat de wagen er van 10.00 uur tot 14.00 uur. Wethouder Igor Bal is op vrijdag 15 november om 17.00 uur aanwezig om gratis duurzame LED-lampen uit te delen.

In Nissewaard zetten we ons met elkaar in voor duurzaam wonen, werken en leven. Bestaande wijken willen we daarom verduurzamen. Dit doen we voor nu maar ook voor de toekomstige inwoners van de gemeente
Wethouder Igor Bal

WoonWijzerWagen

De WoonWijzerWagen is de mobiele expositiewagen van de WoonWijzerWinkel, waarin verschillende duurzaamheidsoplossingen geëxposeerd worden. Bij de WoonWijzerWagen is ook een adviseur aanwezig, die vragen kan beantwoorden. De wagen staat er op deze dagen voor alle inwoners van Nissewaard. Dus ook als men niet in Maaswijk of Schenkel woont, kan men bij de WoonWijzerWagen langsgaan voor informatie en advies.

WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het gemeentelijk energieloket. Het is de grootste duurzaamheidwinkel van Nederland en laat diverse bespaarmaatregelen zien van vakkundige bedrijven uit de regio. De winkel is gevestigd op Rotterdam-Heijplaat aan de Directiekade 2. Kijk voor de openingstijden woonwijzerwinkel.nl.

Kijk voor meer informatie over duurzaam wonen in Nissewaard op nissewaardwoont.nl/verduurzaming.