Werken bij Nissewaard

Onze vacatures

Je kunt online solliciteren op onderstaande vacatures. Open sollicitaties nemen we niet in behandeling. De gemeente Nissewaard houdt zich bij sollicitatieprocedures aan de Sollicitatiecode van de commissie NVP. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Over Nissewaard

Bij de gemeente Nissewaard werken ongeveer 800 mensen verdeeld over 4 clusters. Samen zorgen wij voor een schoon, heel en veilig Nissewaard. Nissewaard is een van de grootste gemeenten van Nederland. Samen werken wij voor ruim 85.000 inwoners. Ons belangrijkste doel? Zorgen dat Nissewaard een fijne plek is om te wonen, werken en leven!

Dit betekent 3 dingen:

 • Wij bieden onze inwoners een prettige leefomgeving. Een omgeving die uitnodigt om met elkaar in contact te treden.
 • Wij bieden binnen Nissewaard ruimte om te ondernemen en leggen daar waar mogelijk verbindingen tussen partijen.
 • Wij bieden een passend antwoord op vragen van onze inwoners. Niet alles is mogelijk, maar wie echt hulp nodig heeft, mag op ons rekenen.

  Onze kernwaarden

  We zetten onze inwoner centraal. De vraag van de inwoner bepaalt dus wat wij doen. We zijn duidelijk over wat we doen en wat we kunnen. We verbeteren waar nodig onze werkwijzen, zodat we doen wat de klant écht helpt. We betrekken elkaar vervolgens bij het werk en vinden samen de beste oplossing. We weten wie wat doet en waar we elkaar kunnen vinden. Wij hebben in dit proces allemaal onze eigen rol: van klantmanager tot secretaresse en van bode tot beleidsmedewerker. Alleen samen kunnen we de ambtenaar zijn die Nissewaard nodig heeft. We zijn resultaatverantwoordelijk, integer en netwerkvaardig. Deze kernwaarden zijn een bron van inspiratie bij ons werk en fungeren als ethisch kompas. Ze geven richting aan keuzes en helpen bij het maken van beslissingen.

  Waarom bij ons werken?

  Naast maatschappelijk relevant werk bij een ambitieuze organisatie is de beloning via een functiewaarderingssysteem gekoppeld aan een salarisschaal, waarin een groeipad tot een maximum is opgenomen. We gaan steeds meer flexibel werken in tijd en plaats, waarbij een beroep gedaan wordt op de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. We stimuleren loopbaanontwikkeling en helpen medewerkers desgewenst een volgende of andere stap in hun carrière te maken.

  Beste Werkgever 2017-2018

  Nissewaard heeft het keurmerk Beste Werkgever 2017-2018 ontvangen. Een mooi resultaat waar we trots op zijn! Een prettige werkomgeving ontstaat niet door één of enkele personen. Iedere medewerker draagt daaraan bij. Het keurmerk geeft aan dat je bij een goede werkgever terecht komt.

  Keurkmerk Beste Werkgever