WhatsAppen met de gemeente

WhatsApp-berichten beantwoorden we op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. We proberen u zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen vier uur, een antwoord te sturen. WhatsApp is alleen geschikt voor korte en duidelijke vragen.

Meer ingewikkelde vragen beantwoorden we telefonisch of via e-mail. Vragen die niet in aanmerking komen voor WhatsApp zijn onder andere beleidsvragen, productaanvragen of vragen waarbij privacygevoelige informatie aan de orde is.

Zo werkt het

Voeg 06 - 82 50 57 93 toe aan uw contactpersonen om de gemeente een WhatsApp-berichtje te kunnen sturen. U kunt ook de knoppen hieronder gebruiken om direct een chat te starten of het nummer toe te voegen aan uw contacten.

Ons WhatsApp-nummer kan niet gebruikt worden om naar te bellen of te sms’en. Ook kan het nummer niet toegevoegd worden aan een groepsgesprek.

Verstuur nooit privacygevoelige gegevens zoals uw Burgerservicenummer (BSN) of bankrekeningnummer via WhatsApp. De gemeente vraagt en verstuurt nooit privacygevoelige informatie via WhatsApp. Als uitwisseling van dat soort informatie nodig is, gebruik dan ons e-mailadres.

Gebruik voor het doorgeven van een melding openbare ruimte het online formulier op nissewaard.nl/melden.