Duurzaam Bouwloket

Een lagere energierekening, meer wooncomfort, een huis dat beter past bij uw levensfase en een hogere prijs bij een eventuele verkoop. Uw huis verbeteren en verduurzamen levert tal van voordelen op. Er zijn verschillende manieren om uw woning duurzaam te maken. En wellicht kunt u gebruik maken van subsidie van de gemeente, provincie of het rijk.

Op duurzaambouwloket.nl leest u alles over het verduurzamen van uw woning. Praktische tips voor een duurzamer leven leest u op iedereendoetwat.nl en op nissewaardwoont.nl/verduurzaming leest u hoe u kunt werken aan een beter en duurzamer huis in Nissewaard.

Bij Duurzaam Bouwloket kunt u als inwoner van Nissewaard terecht met vragen over het verduurzamen van uw woning. Dit onafhankelijk energieloket werkt in opdracht van de gemeente om u te helpen de beste oplossing te vinden. De adviezen zijn vrijblijvend en gratis.

Gratis woningscan

Ook kunt u een gratis online woningscan doen om een goed beeld te krijgen wat de juiste stappen zijn om uw woning te verduurzamen. Kijk voor informatie op duurzaambouwloket.nl/stappenplan.