Verduurzaam uw organisatie met Jonathan

Bent u nou eigenaar van maatschappelijk vastgoed, grijp dan nu uw kans om dat te verduurzamen. Belangeloos en kosteloos staat er namelijk een adviseur maatschappelijk vastgoed & bedrijfsvastgoed voor u klaar om met u mee te denken. Zijn naam is Jonathan Felipie en hij laat u graag zien hoe u uw vastgoed kunt verduurzamen en hoeveel geld u dat kan opleveren. Laat u inspireren door onze duurzaamheidsadviseur en ontvang nieuwe inzichten van de besparende mogelijkheden en subsidies.

Maak meteen een afspraak!

Wilt u ook uw pand verduurzamen? Laten we samen aan de slag gaan! Stuur een mail naar verduurzamen@nissewaard.nl, of bel naar 14 0181 en vraag naar Jonathan Felipie (adviseur verduurzaming maatschappelijk vastgoed en bedrijfsvastgoed).

Maak kennis met Jonathan

Met een achtergrond in bouwkunde en jarenlange ervaring met duurzaamheid als bouwkundig adviseur, senior technisch vastgoed adviseur, en energieadviseur is Jonathan de ideale man om u te helpen met verduurzamen. Hij kan u door alle subsidieaanvragen heen loodsen en geeft u praktische, toepasbare tips waarmee u zonder te veel moeite energie en geld kunt besparen in uw pand.

In 3 stappen verduurzamen

In drie stappen biedt Jonathan oplossingen om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen voor uw pand. Daarnaast bekijkt hij samen met u welke subsidies en financieringsmogelijkheden er bestaan voor het toepassen van duurzame maatregelen aan de hand van deze principes.

  1. Verminderen van onnodig energieverbruik
  2. Zoveel mogelijk duurzame energie inzetten
  3. Slim omgaan met fossiele brandstoffen

U kunt nu al beginnen met besparen. Verduurzamen begint namelijk al bij kleine aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan deze oplossingen:

  • Vervang alle verlichting voor ledverlichting
  • Vervang energieverspillers (zoals oude apparatuur)
  • Gebruik verlichtingssensoren, zodat lampen niet altijd aan staan
  • Zet apparaten niet op stand-by, maar uit
  • Zet de temperatuur ±1 uur voor vertrek op de nachtstand
foto van Jonathan