Bianca Klerks - ten Napel

Van harte gefeliciteerd, jullie zijn verloofd en stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Of het nu een huwelijk of geregistreerd partnerschap is, het belooft een onvergetelijke dag te worden, één van de mooiste uit jullie leven. Heel belangrijk hierbij is een ceremonie die bij jullie past. Waarin de gasten jullie herkennen.

Een goede voorbereiding is essentieel. Ik kom graag bij jullie thuis langs of op een afgesproken plaats om kennis met elkaar te maken, alles te horen over jullie liefdesgeluk en jullie wensen te bespreken: jullie bepalen de tone of voice, inhoud en sfeer. Hierbij is bijna alles mogelijk, de kinderen betrekken bij de ceremonie, ringen laten brengen door een huisdier, alles is bespreekbaar.

Mijn naam is Bianca Klerks – ten Napel, 40 jaar jong. Ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd en moeder van twee dochters. Wij wonen met veel plezier in de gemeente Nissewaard. Naast ambtenaar van de burgerlijke stand ben ik werkzaam als spoedeisende hulp verpleegkundige in Rotterdam.

Het leuke aan mijn rol als buiten gewoon ambtenaar van de burgerlijke stand vind ik om al jullie mooie verhalen te bundelen in een onvergetelijke ceremonie waarin we jullie verhaal delen met alle gasten. Mijn ceremonies zijn persoonlijk, interactief en humoristisch met hier en daar een emotionele touch. Ik stel mijzelf leidend op zonder de hoofdrol op te eisen. De enige hoofdrolspelers op deze dag zijn jullie, maar ook familie en vrienden voelen zich meer dan welkom en worden in het verhaal betrokken als jullie dat willen.

Ik wens jullie heel veel plezier bij alle voorbereidingen en wie weet tot snel.