Livestream Finale Talentenshow Puls

Op zaterdag 5 juni is de livestream van de finale van de Puls Talentenshow en zien we wie de nieuwe ‘Belofte van Nissewaard’ wordt. De finalisten binnen de categorieën Bands, Solo-artiest en Electronics laten tijdens de livestream, vanuit Theater de Stoep, hun beste optreden zien. De jury bestaande uit David Taylor, wethouder Léon Soeterboek, Amber van Opijnen en Bolle Bof zal aan het einde van deze livestream beslissen wie er met de titel naar huis gaan. De livestream wordt gepresenteerd door FAURE en begint om 19.30 uur.

Belofte van Nissewaard

De uiteindelijke winnaars mogen zich de ‘Belofte van Nissewaard’ noemen. Deze selecte club zal op diverse podia optreden. Eerder programmeerde Puls al muzikanten voor onder meer het Spijkenissefestival en diverse andere muziekpodia in Spijkenisse. Naast de optredens zorgt Puls er ook voor dat de winnaars aan workshops mogen deelnemen die bijdragen aan het verbeteren van de act.

Puls

Puls is hét platform voor muzikaal talent uit de regio en wordt door muzikanten en muziekliefhebbers beheerd. Lokale talenten kunnen zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en hun talenten uitoefenen. Puls organiseert onder andere goedbezochte open podia, workshops en verschillende muziekthema avonden. Kijk voor meer informatie op de Instagram pagina van @pulsmusicnl.