Meld jouw held voor het Sportgala 2023

Maandag 29 januari 2024 vindt het jaarlijkse sportgala plaats in Theater de Stoep. Gemeente Nissewaard zet sporters die in het seizoen van 2023 een bijzondere prestatie hebben geleverd deze avond in de spotlights. Het thema van dit jaar is ‘Breedtesport is topsport!’. Want sport is op elk niveau belangrijk, voor iedereen in Nissewaard. Wie wordt er dit jaar sportvrouw, sportman, trainer, talent, sportteam of uniek sporter van het jaar?

Met het thema Breedtesport is Topsport! zet het Sportgala dit jaar in op sport in de breedste zin van het woord. Ook de recreatie- of amateursport verdient de aandacht. Deze prestaties moeten gevierd worden, ongeacht klassement of niveau. Van kelderklasse tot de olympische spelen, voor elke prestatie is er ruimte op het Sportgala 2023.

Meld je sportheld

Ken jij een vereniging, sportaanbieder of sporter uit gemeente Nissewaard die het afgelopen jaar iets extra’s heeft betekend in of voor de breedtesport en mogen zij hier echt wel voor in het zonnetje gezet worden? Meld die held dan aan voor een van de categorieën of de publieksprijs.

Geef jouw aanmelding door op www.actiefinnissewaard.nl/sportgala. Dat kan tot uiterlijk 19 november. Uit de aanmeldingen kiest de jury van het Sportgala voor elke categorie drie genomineerden.