Sportgala Nissewaard 2021 op 4 februari live te volgen

Op 4 februari is het zover, het Sportgala van 2021. De gemeente Nissewaard organiseert ieder jaar een gala waarin onder andere sporter van het jaar en andere bijzondere sportprestaties in het zonnetje worden gezet. Ook dit jaar gaan de spotlights aan. Het gala is op 4 februari vanaf 20.00 uur live te volgen.

Genomineerden en publieksprijs

Wethouder Sport, Martijn Hamerslag, vertelt dat het sportgala van 2021 misschien nog wel het meest bijzondere gala is: “We zijn trots dat er afgelopen jaar zoveel talenten waren en er zulke mooie prestaties zijn geleverd. Ga er maar aan staan in deze tijd.”

Dit jaar kiest de jury van het sportgala dan ook weer een winnaar in de volgende vijf categorieën: sportteam van het jaar; talent van het jaar; trainer/coach van het jaar; sportvrouw van het jaar en sportman van het jaar.

Naast deze categorieën is er ook een publieksprijs te vergeven. Het publiek had tot 30 januari de tijd om te stemmen op hun favoriet. De genomineerden in deze categorie zijn: Cindy Cruden, Hans Schelvis, jeugdtrainers V.V. Simonshaven en Kyokushin Fight Acadamy. Op actiefinnissewaard.nl/sportgala leest u het verhaal achter hun nominatie. De winnaar wordt tijdens het gala bekendgemaakt.

Livestream sportgala

Het was dit jaar erop of eronder. Kon het sportgala na 2 jaar weer in Theater De Stoep plaatsvinden?

Helaas was het niet mogelijk om het theater volledig te vullen. Daarom is besloten om het sportgala digitaal te laten plaatsvinden en alleen de prijsuitreiking live te doen in het theater. De genomineerden nemen in het theater hun prijs in ontvangst. Zij zullen dus deze avond wel aanwezig zijn, met de inachtneming van de geldende maatregelen.

De livestream van het gala is te volgen op de Facebookpagina van of het Youtubekanaal van Nissewaard. Een avondvullend programma inclusief de prijsuitreiking. De livestream start om 20.00 uur.

Een leven lang bewegen

Op woensdagavond 19 januari sprak wethouder Sport, Martijn Hamerslag, samen met de jury van het Sportgala met een aantal inwoners over het thema: Een leven lang bewegen. Zij wilden deze avond via een livestream graag horen wat er speelt bij inwoners als het gaat om het beweegaanbod in Nissewaard.