Start werkzaamheden fase 4 groot onderhoud Ruwaard van Puttenweg

Vandaag start de vierde fase van het groot onderhoud aan de Ruwaard van Puttenweg. Tijdens deze fase werkt Heijmans op de rijbaan tussen de Centrumlaan en de Barbier. De weg krijgt een nieuwe inrichting en het asfalt wordt vervangen. Deze werkzaamheden duren ongeveer vier weken. Het werk op de Ruwaard van Puttenweg is een aanloop naar de herinrichting van het metro-busstation. Samen werken we aan een mooi knooppunt voor openbaar vervoer in Spijkenisse en daarmee een schokbestendig Nissewaard.

Bereikbaarheid van het metro-busstation

De Ruwaard van Puttenweg blijft open van noord naar zuid. De bussen blijven rijden en er vervallen geen haltes. Ook het P+R-terrein blijft bereikbaar. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het gloednieuwe fietspad aan de andere kant van de Ruwaard van Puttenweg. Bij de Centrumlaan staan borden om fietsers veilig om te leiden.

Vervolg van de herinrichting metro-busstation Spijkenisse

Aan het einde van deze fase is het werk op de Ruwaard van Puttenweg afgerond. Daarna verplaatsen de werkzaamheden naar het P+R-terrein. Dit markeert de start van de herinrichting van het metro-busstation, dat zo steeds meer vorm krijgt. Na afloop van het project zorgt dit vernieuwde station voor een aantrekkelijke stadsentree voor Spijkenisse.

Volg het project via de Nissewaard Bouwt app

Wilt u niets missen van dit project? Volg dan het project in de Nissewaard Bouwt (mobiel). Via deze app blijft u op de hoogte van de werkzaamheden, omleidingsroutes en maakt u kennis met het team van Heijmans dat iedere dag aan het metro-busstation meebouwt.

Heeft u vragen over het werk?

Omgevingsmanager Rieke van Wijngaarden is uw contactpersoon voor al uw vragen of opmerkingen. Zij is bereikbaar via de e-mail busstationsp─│kenisse@deomgevingsverbinder.nl, via de telefoon 010 307 13 92 en via de app Nissewaard Bouwt.