Tijdelijke bushaltes op metro-busstation Spijkenisse Centrum vanaf 8 januari

Op 8 januari start de zevende fase van de herinrichting van metro-busstation Spijkenisse Centrum. In deze fase worden de bestaande bushaltes aangepakt.

Tijdelijk busstation vanaf 8 januari

Omdat er aan de bestaande bushaltes wordt gewerkt, vertrekken de lijnbussen vanaf 8 januari van tijdelijke bushaltes. Deze bevinden zich naast het P+R terrein. Er worden borden geplaatst op het station met een plattegrond waarop te zien is vanaf welke haltes de bussen vertrekken.

  • Vanaf 8 januari vertrekken alle bussen vanaf het tijdelijke busstation naast het P+R parkeerterrein
  • Lijnbus 87 vertrekt vanaf de bestaande halte B (zie afbeelding).

Werkzaamheden waterberging

In januari starten ook de werkzaamheden rondom het pad tussen P.J. Bliekstraat 5 en de kinderboerderij de Trotse Pauw. Er wordt een waterberging naast het pad aangelegd. De huidige sloot wordt drooggelegd en de vijver wordt uitgebreid. Ook wordt het pad opnieuw aangelegd. Het pad en de brug zijn afgesloten tijdens de werkzaamheden. De kinderboerderij blijft bereikbaar vanaf het Schepenpad voor bezoekers.

Wilt u niets missen van dit project? Volg dan het project ‘Herinrichting metro-busstation Spijkenisse’ op de Nissewaard Bouwt-app. Via deze gratis app blijft u op de hoogte van de werkzaamheden en maakt u kennis met het team van Heijmans dat iedere dag aan het metro-busstation meebouwt. Via deze app kunt u ook uw vragen over de werkzaamheden stellen.