Vanaf 28 augustus minder parkeerplaatsen op P+R Spijkenisse Centrum

Vanaf 28 augustus zijn er minder parkeerplaatsen op P+R-terrein Spijkenisse Centrum. Dat komt door werkzaamheden die bij de herinrichting van het metro-busstation horen. Er vervallen ongeveer 74 parkeerplaatsen. De andere parkeerplaatsen op het P+R-terrein blijven beschikbaar. U rijdt het terrein op en af via de uitgang aan de Ruwaard van Puttenweg.

Wat als het P+R-terrein vol is?

Is het terrein vol? Dan kunt u op een van de andere P+R-terreinen in Spijkenisse parkeren. Bijvoorbeeld op P+R Heemraadlaan, waar meer parkeerplaatsen gemaakt zijn. Of op P+R De Akkers. Houd er rekening mee dat het drukker kan zijn op deze locaties.

Update: Ingang P+R-terrein Spijkenisse Centrum via P.J. Bliekstraat

  • U bereikt het P+R-terrein Spijkenisse Centrum vanaf de P.J. Bliekstraat. In eerdere berichtgeving stond dat u het terrein via toegang aan Ruwaard van Puttenweg kon bereiken. Deze toegang blijft dicht.
  • De ingang van het P+R-terrein in de Schoutstraat is afgesloten. De Schoutstraat blijft open.
Faseringskaart fase 5 metro-busstation Faseringskaart fase 5 metro-busstation

Welke werkzaamheden zijn er op het P+R-terrein?

De werkzaamheden op het P+R-terrein horen bij de herinrichting van het metro-busstation Spijkenisse Centrum. Tijdens deze vijfde fase krijgt de zuidelijke helft van het terrein een nieuwe inrichting. Er komt een gescheiden rioolstelsel voor vuil water en regenwater. Ook wordt er nieuwe verharding aangebracht. En er worden bomen geplant. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot half oktober.

Volg de werkzaamheden via de Nissewaard Bouwt-app

Wilt u niets missen van dit project? Volg dan het project 'Herinrichting metro-busstation Spijkenisse' op de Nissewaard Bouwt-app. Via deze app blijft u op de hoogte van de werkzaamheden en maakt u kennis met het team van Heijmans dat iedere dag aan het metro-busstation meebouwt. Via deze app kunt u ook uw vragen over de werkzaamheden stellen.