Volgende inloopavond herinrichting metro-busstation Spijkenisse Centrum

In januari 2023 organiseerden gemeente Nissewaard en Heijmans een inloopavond voor de herinrichting van het metro-busstation Spijkenisse Centrum. In maart 2023 is Heijmans begonnen met de werkzaamheden. Op dit moment werken we in fase 6, op het P+R-terrein. Begin 2024 starten we met het busstation. De bussen en metro’s blijven in alle fases gewoon rijden. In deze brief nodigen we u graag uit voor de volgende inloopavond op woensdag 29 november 2023. Op deze avond kunt u vragen stellen over de herinrichting.

Inloopavond herinrichting metro-busstation Spijkenisse Centrum

Datum: woensdag 29 november 2023

Plaats: Stadhuis Spijkenisse, Burgerzaal 2

Tijd: 19:00 uur tot 20:30 uur

Zo ziet de avond eruit

Om 19:15 uur geven we een korte uitleg over de werkzaamheden die we tot nu toe hebben uitgevoerd. Ook vertellen we hoe de volgende fases eruit gaan zien. Daarna kunt u rondlopen en uw vragen stellen aan medewerkers van gemeente Nissewaard, Heijmans en de RET.

Laat ons via een e-mail weten dat u komt

Komt u naar de inloopavond? Stuur dan een e-mail naar busstationspijkenisse@deomgevingsverbinder.nl. Vermeld in de e-mail uw naam en het aantal personen waarmee u komt. We vragen u vriendelijk om dit vóór donderdag 23 november 2023 te doen, zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers.

De komende week wordt er ook een uitnodiging verspreid naar de omwonenden van metrobusstation Spijkenisse Centrum.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met omgevingsmanager Rieke van Wijngaarden via de Nissewaard Bouwt-app, via busstationspijkenisse@deomgevingsverbinder.nl of bel naar (010) 307 1392.