Wie zijn de sportheld(en) van Nissewaard?

Met veel plezier kijkt het team combinatiefunctionarissen van gemeente Nissewaard terug op het Sportgala van 2019. Een gala waarin diverse sporters een podium kregen en werden beloond voor hun sportprestaties van dat jaar. Dat hadden ze graag nog eens dunnetjes over willen doen met een heus Sportgala voor het jaar 2020. Helaas kwam Covid-19 om de hoek en zag het sportleven er ineens heel anders uit. Ondanks dat zijn er toch nog een hoop prestaties geleverd. Deze prestaties wil het team niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Helpt u mee?

Kent u een sporter of een sportteam die bijvoorbeeld heeft meegedaan aan een (jeugd) Europees kampioenschap? Of een vrijwilliger die bij uw sportvereniging iets bijzonders voor elkaar heeft gekregen? Alle helden zijn welkom. Geef ze op voor de sportheld(en) van Nissewaard.

Meld uw sportheld(en) voor 16 december aan

Wilt u een sporter of een sportteam nomineren? Stuur dan voor 17 december de volgende informatie naar sportgala@nissewaard.nl:

  • Uw contactgegevens (naam, telefoonnummer, relatie met de sporter(s)

  • Naam sporter(s) en vereniging

  • Bijzondere prestatie (hetgeen waarvoor u de sporter(s) opgeeft)

  • Telefoonnummer of e-mailadres sporter(s). Deze informatie is extra belangrijk, zodat er contact met de sporter(s) opgenomen kan worden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over sportheld(en) van Nissewaard? Neemt u dan contact op met Lieke Vergeer, Hanna Vreeswijk of Lars Blacquire. U bereikt hen via sportgala@nissewaard.nl.