Groot onderhoud Hekelingseweg

In februari start de laatste fase van het groot onderhoud aan de Hekelingseweg. In opdracht van de gemeente voert Ballast Nedam Road Specialties de werkzaamheden uit.

De kruisingen met Gaard en De Schouw worden veiliger ingericht (afb. 1). Tussen de Meeldijk en Heemraadlaan wordt de weg opnieuw geasfalteerd (afb. 2).

Afb. 1 - Gaard - De Schouw Afb. 1 - Gaard - De Schouw
Afb. 2 - Meeldijk - Heemraadlaan Afb. 2 - Meeldijk - Heemraadlaan

Het werk is opgedeeld in twee delen:

  • Vanaf 12 februari wordt het wegvak Gaard en De Schouw, bij de kruising met de Hekelingseweg, aangepast. Tijdens deze werkzaamheden is de Hekelingseweg gewoon open voor het verkeer, maar is de Hekelingseweg niet bereikbaar via Gaard en De Schouw.
  • Vanaf 26 februari is de Hekelingseweg tussen de Meeldijk en de Heemraadlaan volledig afgesloten. De weg wordt dan opnieuw geasfalteerd. P&R-locatie Heemraadlaan is wel bereikbaar vanaf de Heemraadlaan.

De werkzaamheden duren tot 15 maart.

  • Doorgaand verkeer van en naar de Hoeksche Waard wordt, via bebording, omgeleid via Simonshaven, Zuidland en de Groene Kruisweg.
  • Fietsverkeer kan gebruikmaken van de fietsroute door Waterland.
  • Buslijnen 87 en 106 worden omgeleid. Zie www.ebs-ov.nl, voor meer informatie.

Tijdens de werkzaamheden is Tuincentrum Planten & Zo bereikbaar via de omleidingsroute.

In februari start de laatste fase van het groot onderhoud aan de Hekelingseweg. In opdracht van de gemeente voert Ballast Nedam Road Specialties de werkzaamheden uit. Lees meer
In oktober jl. bent u geïnformeerd over de werkzaamheden aan de Hekelingseweg die tussen 30 oktober en 1 december plaats hebben. De weg krijgt een onderhoudsbeurt. Ballast Nedam voert de werkzaamheden in opdracht van de gemeente Nissewaard uit. Lees meer

Nissewaard bouwt app

Via de app Nissewaard bouwt blijft u op de hoogte van de werkzaamheden. Via deze app kunt u ook uw vragen stellen. De app is gratis te downloaden in Google Play of in de Apple Store.

Inloopspreekuur

Elke vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur kunt u met uw vragen terecht in de keet van de aannemer aan De Schouw.