Renovatie Spijkenisserbrug

Rijkswaterstaat vervangt in het voorjaar van 2024 de asfaltlaag op de Spijkenisserbrug. Daarnaast worden in 2024 en 2025 alle technische installaties en systemen vernieuwd die de brug laten functioneren. Met deze renovatie zorgen zij ervoor dat de brug ook in de toekomst veilig en beschikbaar is.

Brugafsluiting 13 april - 13 mei 2024

Rijkwaterstaat voert in april en mei 2024 asfaltwerkzaamheden uit aan de Spijkenisserbrug tussen Hoogvliet en Spijkenisse. De brug is dan 4 weken dicht voor wegverkeer. Houd in deze periode rekening met grote verkeershinder.

Blijf op de hoogte via Rijkwaterstaat.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de renovatie van de Spijkenisserbrug, de maatregelen en alternatieven om de hinder te beperken en de voortgang van de renovatie? Meld u zich dan aan voor de digitale nieuwsbrief en bekijk de actuele informatie op rijkswaterstaat.nl/spijkenisserbrug.

Onderhoud Hartelbrug

In de zomer van 2024 renoveert de provincie Zuid-Holland ook de Hartelbrug. Deze renovatie vindt plaats ná de asfaltwerkzaamheden en vóór het vervangen van de technische installaties en systemen van de Spijkenisserbrug. De bruggen worden dus niet op hetzelfde moment gerenoveerd.