Werkzaamheden Sportlaan vertraagd

De werkzaamheden aan de Sportlaan hebben door de aanhoudende slechte weersomstandigheden vertraging opgelopen. Daarom worden de laatste werkzaamheden van fase één tegelijk uitgevoerd met de werkzaamheden van fase twee. Voor de veiligheid blijft de rijbaan van de Sportlaan dicht tot en met 16 februari 2024. Het voet- en fietspad aan de kant van Zadkine gaat wel open.

Van 23 december tot en met 7 januari wordt een tijdelijke doorgang gecreëerd van de Paulus Potterstraat naar de Vondelsingel. Er worden in deze periode geen werkzaamheden uitgevoerd.

Aansluitend op fase één en twee starten de werkzaamheden (fase drie) aan het 2e deel van de Sportlaan, ter hoogte van de Burger King, de KFC en de woonboulevard. De ontsluitingswegen van Schiekamp Noord en Zuid zijn dan open.

Wilt u de werkzaamheden volgen, scan de QR-code onderaan dit bericht en volg Sportlaan in de Nissewaard bouwt app. U kunt ook de informatie op internet nalezen via https://bit.ly/Sportlaan2024.

Heeft u vragen? Stuur ze in via de Nissewaard bouwt app of bel met de omgevingsmanager Liesbeth van Dijke via 06 81 93 84 92. Op donderdag 21 december is de omgevingsmanager extra aanwezig in de keet aan de Heijermansstraat van 13:00 -15:00 uur.